Voor Mama en Baby

Mama en Baby yoga

Mama en Baby yoga is een combinatie van postnatale yoga, baby yoga en babymassage. Door samen te bewegen en te ontspannen, laat je je baby weten dat bewegen leuk is en dat jij het fijn vindt om dit samen met hem of haar te doen. Iets wat jullie onderlinge band ten goede komt. De Mama en Baby yoga zorgt ervoor dat jullie beiden sterker, soepeler en meer ontspannen worden.

In de les doen we als eerste baby yoga of babymassage waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid prikkels die je baby op dat moment aankan. Na een liedje en een knuffel is het tijd voor de postnatale yoga; deze is gericht op het herstel na de bevalling. Er is met name aandacht voor bekkenbodemoefeningen en buikspieroefeningen maar ook ontspannende ademhalingsoefeningen zijn onderdeel van de les. Bij bijna elke oefening wordt je baby betrokken maar het is niet noodzakelijk dat je baby meedoet, kijken of slapen mag ook. Tijdens de les is er gelegenheid om je baby te voeden en/ of verschonen.

Geadviseerd wordt om met de Mama en Baby yoga mee te doen vanaf 10 weken na de bevalling, je kunt meedoen totdat je baby (weg)kruipt.

Doorlopende cursus Mama en Baby yoga: Elke vrijdag van 10.00 - 11.00 uur is er een doorlopende cursus Mama en Baby yoga; je kunt starten wanneer jij wilt en kunt zelf beslissen hoeveel lessen je wilt volgen.

Tarief:

Proefles € 10,--

5-strippenkaart € 67,50

Losse les € 14,50.

Aanmelden: info@Be-Okay.nl.

Vermeld je naam, telefoonnummer, wanneer je mee wilt doen en wanneer je bent bevallen. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.