Voor Mama en Baby

Babymassage op de pop

Babymassage is een ontspannende massage die je zelf aan je kindje kunt geven. Babymassage zorgt ervoor dat je baby beter slaapt, meer ritme krijgt en dat de spijsvertering in balans komt. Ook bevordert het de band tussen jou en je baby en het geeft je baby een gevoel van geborgenheid en vertrouwen. Met de massage van de buik kun je je baby helpen tijdens buikkrampen.

Babymassage is al mogelijk vanaf de eerste dag na de bevalling maar omdat je baby nog zo kwetsbaar is en snel overprikkeld raakt, kun je de massage maar een paar minuten geven in de eerste dagen, daarna kan je dit langzaam uitbreiden.

Vóór je baby geboren is, kan jij al leren hoe je hem of haar straks een heerlijke ontspannende massage kunt geven. Je leert massagetechnieken voor pasgeborenen en de massage bij buikkrampen op een babypop met stoffen lijfje; ook leer je hoe je de massage kunt opbouwen als je deze gaat geven aan je baby. Een ontspannen activiteit voor in je zwangerschapsverlof!

Wil je na de bevalling samen met je baby de gehele lichaamsmassage volgens de Shantala methode leren; kijk op babymassage voor de mogelijkheden.

Workshop babymassage op de pop: Op maandagochtend van 11.30- 12.30 uur is er een workshop babymassage op de pop. Je kunt je alleen inschrijven maar samen (met een vriendin, je moeder of schoonmoeder) is natuurlijk ook mogelijk. Maximaal aantal deelnemers: 4 personen. Als je vooraf aan deze les de puf en persles volgt, krijg je het cursusmapje à € 5,-- gratis.

Tarief: € 17,50 inclusief een mapje met beschrijving van de massagetechnieken voor pasgeborenen en de massage bij buikkrampen. Bij inschrijving van 2 of meer personen: € 15,-- per persoon.

Aanmelden: info@Be-Okay.nl

Vermeld je naam en telefoonnummer en wanneer je bent uitgerekend. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.