Voor Mama en Baby

Zwangerschapsyoga

In de lessen zwangerschapsyoga doen we oefeningen die je helpen om die spieren die tijdens de zwangerschap en bevalling extra belast worden, te versterken en versoepelen. We oefenen houdingen en ademhalingstechnieken om weeën op te vangen en te persen. Door de oefeningen word je je bewust van je steeds veranderende lichaam en van de natuurlijke kracht die je in je hebt om de bevalling te volbrengen. De les eindigt met een ontspanningsoefening.

Naast oefeningen krijg je in de les ook informatie over bijvoorbeeld soorten weeën, fasen van de bevalling, zwangerschap en stress, pijnbestrijding en de eerste periode met je kindje. Elke les is er voldoende tijd om vragen te stellen aan je medecursisten en aan de docent.

De lessen zwangerschapsyoga bij Be-Okay zijn doorlopend; je kunt starten wanneer jij wilt en zoveel lessen volgen als jij wilt. Je kunt ook kiezen om alleen de partnerles en/ of de puf- en persles te volgen.

Geadviseerd wordt om te starten met de zwangerschapsyoga als je ongeveer 20 weken zwanger bent en minimaal 5 lessen te volgen.

  • Standaardles: op dinsdag- en donderdagavond is de standaardles van 19.15 - 20.30 uur. Je schrijft je in voor één bepaalde avond maar kunt, indien er plek is een keer wisselen van avond. Kom gerust een les volgen en beslis daarna of je meer lessen wilt volgen.
  • Partnerles: om de 6 a 8 weken is er in plaats van de standaardles een partnerles die je samen met je partner volgt. In deze les krijgen jullie informatie over de bevalling en leert je partner hoe jij ondersteund kan worden tijdens de bevalling.
  • Puf en persles: op maandagochtend van 10.00 -11.15 uur is er een puf en persles speciaal voor mama's die bijna uitgerekend zijn. In deze les leer je hoe je de weeën op kunt vangen, hoe je ademhaling jou kan helpen tijdens de bevalling en je leert hoe je moet persen. Je krijgt informatie over het verloop van de bevalling en de les eindigt met een heerlijke ontspanning.

Maximale groepsgrootte voor alle lessen: 7 aanstaande Mama's.

Tarieven

Proefles (te volgen tijdens de standaardles): € 10,--

Strippenkaarten (geldig voor de standaard les, de partnerles en de puf- en persles):

  • 5-strippenkaart:   € 67,50; 7 weken geldig
  • 10-strippenkaart: € 125,--; 13 weken geldig

Losse les: € 14,50.

Aanmelden: info@Be-Okay.nl.

Vermeld aan welke les je mee wilt doen en wanneer, je naam, telefoonnummer en wanneer je bent uitgerekend. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je na je bevalling verder met yoga, samen met je baby? Doe dan mee aan de lessen Mama en Baby yoga.