Voor Mama en Baby

Babymassage

In een workshop of cursus babymassage leer jij de techniek van de babymassage. Babymassage zorgt ervoor dat je baby beter slaapt, meer ritme krijgt in dag/ nacht en dat de spijsvertering meer in balans raakt. Babymassage geeft steun bij buikkrampen, voorkeurshoudingen en overstrekken. Het bevordert een goede hechting tussen baby en ouder. Babymassage is een fijne manier om in alle rust aandacht te geven aan je baby.

Be-Okay geeft de babymassage volgens de Shantalamassage technieken.

Geadviseerd wordt om de cursus of workshop babymassage te volgen vanaf 6 weken na de bevalling. De workshop "babymassage bij babykwaaltjes" kun je eerder volgen. Babymassage is al mogelijk vanaf de eerste dag na de bevalling maar omdat je baby nog zo kwetsbaar en snel overprikkeld is, kun je de massage maar een paar minuten geven. Wil je al vanaf de eerste dag je baby kunnen masseren? Doe dan tijdens je zwangerschap de workshop babymassage op de pop.

  • Losse les babymassage: op dinsdag van 9.45 - 10.30 is er een les babymassage waarin we elke week een ander deel van de lichaamsmassage doen. Je kunt kiezen om eenmalig mee te doen of meerdere keren. Ook kun je kiezen om na het volgen van de workshop, de cursus van 3 of 4 weken te gaan volgen waarbij je korting van € 10,-- krijgt op de cursus.

  • Workshop babymassage bij babykwaaltjes: op donderdag van 11.00 -12.00 is er een workshop waarin de massagetechnieken die babykwaaltjes ondersteunen, worden geleerd: babymassage bij buikkrampen, babymassage bij voorkeurshouding, babymassage bij overstrekken. In principe komen elke week alle technieken aan bod tenzij er vraag is naar slechts één of twee technieken. NB de workshop is GEEN therapie! Het biedt ouders een handvat om hun baby te ondersteunen bij de babykwaal.

  • Cursus babymassage van 3 of 4 lessen: op donderdag van 9.30 - 10.45 uur is de cursus; vooraf kun je aangeven of je 3 of 4 keer mee wilt doen. De nadruk van de cursus ligt op het geven van de lichaamsmassage maar er wordt ook aandacht besteed aan enkele andere massagetechnieken en yoga oefeningen voor baby's. Ook is er tijd voor informatie overdracht door de docent en het uitwisselen van ervaringen met de andere Mama's. Na afloop van de cursus ben je in staat om je baby een volledige lichaamsmassage te geven en je kunt hem of haar beter "lezen" en begrijpen.

  • Babymassage op maat: je kunt ook je eigen workshop of cursus samenstellen: bepaal met wie jij de babymassage wilt volgen (of individueel/ samen met je partner), wanneer, hoelang en hoe vaak. Babymassage aan huis is ook mogelijk.

Maximale groepsgrootte: 6 baby's met een ouder/ verzorger.

Tarieven:

Losse les: € 13,50

Workshop: € 17,50 inclusief een mapje met de beschrijving van de massagetechnieken.

Cursus: 3 keer: € 55,00; 4 keer € 65,-- inclusief cursusboek met beschrijving van de massagetechnieken en enkele informatieve artikelen.

Babymassage op maat: op aanvraag.

Aanmelden:info@Be-Okay.nl

Vermeld waar je aan mee wilt doen, wanneer, je naam, telefoonnummer en wanneer je bent bevallen. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Filmpje babymassage bij buikkrampen