Babyreflexologie/ voetmassage bij baby

Voetreflexologie is een vorm van massage waarbij verschillende hoeveelheden druk worden uitgeoefend op specifieke delen van de voeten. Het is gebaseerd op de theorie dat verschillende delen van de voeten verbonden zijn met bepaalde organen en systemen in het lichaam. De massage heeft een ontspannende werking en brengt het zenuwstelsel meer in balans wat een positief effect heeft op onze gezondheid.

Babyvoetjes zijn heel ontvankelijk voor voetreflexologie. Meerdere babykwaaltjes kunnen goed worden verholpen of afgezwakt met de voetreflexologie onder andere krampjes, reflux, verkoudheid, oog/ oorontsteking, klachten bij het krijgen van tandjes, moeilijk (in)slapen.

Voetmassage kan heel goed in combinatie met babymassage gegeven worden maar ook als op zichzelf staande massage. Bij de voetmassage hoeft de baby niet geheel ontkleed te worden en een massage van 5 a 10 minuten heeft al effect.

Bij Be-Okay leer je drie voetmassages voor je baby:

  • Slaap lekker en ontspanning
  • Opname en verwerking van voeding (b.v. darmkrampjes, reflux)
  • Het verbeteren van het immuunsysteem (o.a. bij het krijgen van tandjes).

Je leert de drie voetmassages in 2 lessen van een half uur die bij jou aan huis worden gegeven. Dit kan als je baby ongeveer 4 weken of ouder is. Wil je slechts 1 massagetechniek leren?

Kosten: € 49,50 voor alledrie de technieken, € 27,50 voor één techniek incl. beschrijving van de massagetechniek(en). Deze prijzen gelden voor klanten in het Westland en Midden Delfland. Klanten daarbuiten betalen reiskosten à € 0,19 per km. Bij afstanden verder dan 40 km retour van het praktijkadres wordt ook reistijd berekend.

Aanmelden: Info@Be-Okay.nl

Vermeld je naam, telefoonnummer en wanneer je bent bevallen. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.