Voor Mama en Baby

Zwangerschapsmassage/ Rebozomassage

Rebozomassage wordt in MiddenAmerika al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De Rebozomassage kan toegepast worden tijdens de zwangerschap en de bevalling maar ook in de kraamperiode en de weken daarna. Deze aloude methode heeft een diep ontspannend effect en draagt bij aan het welbevinden van de (aanstaande) Mama.

De massage vindt plaats met gebruik van een Rebozodoek waarbij het lichaam deel voor deel ritmisch wordt gewiegd. Spanning verdwijnt zo uit het lichaam en het hoofd; bij harde buiken kan de massage helpen om de buik weer zacht te laten aan voelen. De massage gebeurt geheel gekleed en naar wens van de vrouw liggend op de grond of zittend op een stoel.

De massage kan gedurende de gehele zwangerschap gegeven worden.

De Rebozomassage duurt 45 minuten en wordt gegeven op afspraak. Locatie: aan huis of bij Be-Okay.

Tarieven

  • Massage aan huis: € 37,50. Reiskosten verder dan 10 km retour bij het praktijkadres vandaan worden doorberekend à €0,19 per km. Bij afstanden verder dan 30 km retour van het praktijkadres wordt ook reistijd berekend.
  • Massage op het praktijkadres: € 30,--; voor Mama's die een strippenkaart hebben van Be-Okay 2 strippen.

Aanmelden: Info@Be-Okay.nl

Vermeld je naam, telefoonnummer en wanneer je bent uitgerekend. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je na de bevalling ook zo'n heerlijke massage ondergaan? Dit kan al in de kraamweek.