KDV: Babymassage

Ben je pedagogisch medewerker en werk je met baby's? Dan is het heerlijk als jij de baby's op jouw groep kunt ontspannen met het geven van een lichaamsmassage of, bij buikkrampen met een buikmassage.

Be-Okay biedt voor pedagogisch medewerkers van een KDV onderstaande workshop en cursus aan. Een workshop of cursus op maat is echter ook altijd mogelijk.

  • Workshop techniek: in deze workshop wordt de techniek van de babymassage (lichaamsmassage en buikmassage) aangeleerd op een pop. Daarnaast wordt ook uitgelegd wat babymassage is en waarom het goed is voor baby's. Deze workshop duurt 1,5 uur en wordt op locatie gegeven. Maximaal aantal deelnemers 8 personen.
  • Cursus babymassage: in een cursus babymassage voor pedagogisch medewerkers worden naast de techniek en de theorie van de babymassage ook enkele andere theoretische onderwerpen besproken en krijgt de cursist zelf een korte massage (over de kleding heen) om zelf te ervaren wat deze vorm van massage met je doet. Deze techniek is de zogeheten peutermassage en kan dus ook direct worden toegepast bij de wat oudere kinderen op de groep. De cursus duurt 2 keer 1,5 uur of indien gewenst 1 keer 3 uur. De cursus wordt op lokatie gegeven. Maximaal aantal deelnemers: 8 cursisten. Theoretisch onderwerpen zijn onder andere:
    • Basisbevestigend dragen
    • Elk kind is anders
    • Overprikkeling en huilen.

Neem voor meer informatie en de kosten contact op met info@Be-Okay.nl of bel 06-20410640.