Babyreflexologie/ voetmassage bij baby

Voetreflexologie is een vorm van massage waarbij verschillende hoeveelheden druk worden uitgeoefend op specifieke delen van de voeten. Het is gebaseerd op de theorie dat verschillende delen van de voeten verbonden zijn met bepaalde organen en systemen in het lichaam. De massage heeft een ontspannende werking en brengt het zenuwstelsel meer in balans wat een positief effect heeft op onze gezondheid.

Babyvoetjes zijn heel ontvankelijk voor voetreflexologie. Meerdere babykwaaltjes kunnen goed worden verholpen of afgezwakt met de voetreflexologie onder andere krampjes, reflux, verkoudheid, oog/ oorontsteking, klachten bij het krijgen van tandjes, moeilijk (in)slapen.

Voetmassage kan heel goed in combinatie met babymassage gegeven worden maar ook als op zichzelf staande massage. Bij de voetmassage hoeft de baby niet geheel ontkleed te worden en een massage van 5 a 10 minuten heeft al effect.

Geadviseerd wordt om je op te geven voor een les voetmassage als je baby 4 weken of ouder is.

Bij Be-Okay kun je drie soorten voetmassages voor je baby leren:

  • Slaap lekker en ontspanning
  • Opname en verwerking van voeding (b.v. darmkrampjes, reflux)
  • Het verbeteren van het immuunsysteem (o.a. bij het krijgen van tandjes).

Je leert de drie voetmassages in 1 les van een uur die bij jou aan huis worden gegeven. In deze les leer je, naast de specifieke voetmassage ook de basistechniek van voetmassage. Wil je slechts 1 of 2 massagetechnieken leren? Dat kan ook; deze les duurt een half uur/ drie kwartier.

Kosten: € 49,50 voor alledrie de technieken, € 40,00 voor twee technieken, € 30,00 voor één techniek incl. beschrijving van de massagetechniek(en). Deze prijzen gelden voor klanten in het Westland en Midden Delfland.

Wil je de les voetmassage samen met vriendinnen/ bekenden met een baby volgen? Dat kan; neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanmelden: Info@Be-Okay.nl

Vermeld je naam, telefoonnummer en wanneer je bent bevallen. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.