Zwangerschapsmassage/ Rebozomassage

Rebozomassage wordt in MiddenAmerika al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De Rebozomassage kan toegepast worden tijdens de zwangerschap en de bevalling maar ook in de kraamperiode en de weken daarna. Deze aloude methode heeft een diep ontspannend effect en draagt bij aan het welbevinden van de (aanstaande) Mama.

De massage vindt plaats met gebruik van een Rebozodoek waarbij het lichaam deel voor deel ritmisch wordt gewiegd. Spanning verdwijnt zo uit het lichaam en het hoofd; bij harde buiken kan de massage helpen om de buik weer zacht te laten aan voelen, bij bekkenklachten geeft de massage een diepe ontspanning in het bekken. De massage gebeurt geheel gekleed en naar wens van de vrouw liggend op de grond of zittend op een stoel.

De massage kan gedurende de gehele zwangerschap gegeven worden.

De Rebozomassage duurt 45 minuten en wordt gegeven aan huis op afspraak.

Kosten: € 40,00 voor 1 x een massage aan huis, strippenkaart voor 3 x een massage aan huis: € 112,50; voor 5 x een massage aan huis: € 175,00. Deze prijzen gelden voor klanten in het Westland en Midden Delfland.

Aanmelden: Info@Be-Okay.nl of bel 06-20410640

Vermeld je naam, telefoonnummer en wanneer je bent uitgerekend. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je na de bevalling ook zo'n heerlijke massage ondergaan? Dit kan al in de kraamweek.

Uit de praktijk

Het gewicht van de baby wordt even overgenomen

Op het moment dat de doek om het bekken wordt gelegd en ik de doek optil, klinkt er bij veel aanstaande mama's een zucht van verlichting. Op dat moment voelen ze vaak hoe zwaar het dragen van de baby is. Door dit gewicht over te nemen met de doek en daarbij het bekken zachtjes te wiegen, wordt het bekken en het hele lichaam ontspannen en zacht.

Vol hoofd

Elke massage start met een rustig wiegen van het hoofd. Het hoofd ligt in een doek en deze wordt langzaam heen en weer bewogen. Vaak is het hoofd zwaar om te bewegen; veel klanten ervaren dit ook en verwoorden het als "ik vind het moeilijk om mijn hoofd leeg te krijgen, het is vol en zwaar". De massage eindigt ook weer met het hoofd en nu voelt het hoofd een stuk lichter, het is makkelijker te bewegen. En ook dit wordt weer door de klant zo ervaren "mijn hoofd is leeg en licht".